BIenvenue sur Le Monde des Prédateurs

Ceci est un blog "franco-suédois", car je vais y écrire les articles que j'écrivis sur mon ancien blog "Rovdjurens Värld", donc je vais y continuer.

dimanche 13 novembre 2011

Vargen Kynna dödad, en skamVargen som bosatte sig i södra Sverige dödades för att möta uppfödare av nötkreatur och får krav, var de som inte vill skydda sina djur genom att stänga de svenska myndigheterna hade försökt att döda vargen, en varg som rev boskap till följd att boskapen var mycket dåligt skyddade.

Image via Wikipedia


"- Vi får inte slå oss till ro, men landstinget kommer att intensifiera arbetet med information om rovdjur och se till att hantera bidraget för stängsel som händer, säger Carl-Philip Jonsson.
På frågan om det inte kunde vara frågan om skyddsjakt på varg i framtiden för att möta Carl-Philip Jonsson:
- Om situationen blir ohållbar, kan du aldrig uteslutas från skydd.
Efter att hunden vargen inspekterade det skickades till Statens veterinärmedicinska anstalt. "- Citat
 

Sverige fortfarande har inget intresse av att skydda vargen är en utrotningshotad art i Sverige, är befolkningen av varg begränsas till ca 230 individer. Kom ihåg att vargjakten, som har kritiserats och ministern för ekologi Andreas Carlgren har inte gjort för att förhindra illegal jakt.
"I Frankrike, liksom i Sverige, borde veta sanningen om vargen är enrovdjur som är rädd för människan. Den svenska ministern Andreas Carlgren görarespekterar ingenting och lobbyn är på frammarsch, säger det mig att det är en dåligMinister för ekologi. Andreas Carlgren, som ska företräda en partGreen är bara en marionett. "

Minister of the Environment of Sweden, Andreas...

 
Tja, de svenska myndigheterna säger att de kommer att installera staket för att hålla vargar till uppfödarna. Men vem har intresse av att klättra ett staket när de svenska myndigheterna ignorerar EU och direktiv om jakten?

 
Bör informeras om den sanna naturen av vargen för att ändra dåliga attityd människan. Det finns män som är smeknamnet "The man-varg", Shaun
Ellis och Werner Frelund, de visar oss den sanna naturen av vargen, ett socialt djur som lever
i förpackningar. Det är verkligen ett rovdjur, men människan är den enda levande
som dödar för nöjes skull. Wolf upprätthåller den naturliga balansen i naturen,
de jagar djur med en sjukdom eller de som är äldre. Den låga
dödas av rovdjur, vilket skulle gynna de starkaste av bytet
rovdjur. Detta kan vara grym mot människor, men naturen är inte enkel,
det är komplext.
Källa: Smålandsposten och Arrami

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire